Spośród najpopularniejszych produktów, które są prawie w każdej lodówce łatwo jest stworzyć cud.
Kanapki na ciepło w piekarniku – nowy poziom umiejętności gotowania.
Za trzydzieści minut
Z chleba, kiełbasy, sera, masła, jajek, pomidorów można dostać danie, którego nie wstydzi się podać na wakacjach.
Aby zrobić kanapki na ciepło według specjalnego przepisu, trzeba pokroić chleb. Dodatkowo kiełbasę posiekaj na plasterki (możesz użyć szynki i innych przysmaków).
Następnie nałożyć masło na kawałki bochenka i ułożyć na blasze do pieczenia. Rozłóż tak, aby powstał okrąg. Najpierw należy nasmarować formę.
W szczelinach między plastrami należy ułożyć plasterki, wypełniając nim wszystkie puste przestrzenie, w tym w tym w centrum.
Do miski wbijamy również cztery jajka, wlewamy około 90 gramów mleka i dodajemy przyprawy do smaku.
Piekarnik należy rozgrzać do 180 stopni, w tej temperaturze przysmak należy gotować do pół godziny.
Następnie należy go wyjąć, posypać warstwą sera i ponownie podgrzać na kolejne pięć minut.
Przekąska gotowa na obiad!
Źródło: lemurov.net
Polubiłem sto tya? Udostępnij znajomym na Facebooku: