1. Podsmaż drobno posiekaną cebulę i wymieszać z żółtkiem.
2. Twardy ser z czosnkiem, majonezem i żółtkiem.
3. Żółtko z drobno posiekanymi oliwkami lub oliwkami i majonez.
4. Ser na drobnej tarce, orzechy włoskie plus majonez i czosnek. Udekoruj połówkami orzecha.
5. Tuńczyk lub jaszczurka z oliwkami.
6. Krewetka z żółtkiem. Na wierzchu – cała gotowana krewetka.
7. Żółtko, majonez, musztarda, pikle – tarte lub w małych kawałkach.
8. Wątróbka z dorsza, smażona cebula i żółtko.
9. Szynka, zielenie, żółtko.
10. Smażone grzyby, śmietana i żółtko.
jedenaście. Śledź solony, świeże jabłko i marynowana cebula.
12. Awokado z paluszkami krabowymi i majonezem.
13. Grzyby, żółtko, przyprawy, majonez
14. Żółtko i smażona cebula.
15. Żółtko smażone na maśle cebula, grzyby (lepiej smażone np. kurki), śmietana.
16. Żółtko, smażona cebula, łosoś w oleju lub wątroba dorsza.
17. Żółtko, gotowane i smażone grzyby ( borowiki), szynka, smażona cebula i majonez.
18. Żółtko, zielony groszek lub zielona fasolka z puszki. Wytrzyj wszystko i dopraw dużą ilością przypraw.
19. Krewetki, figi, czosnek i majonez.
20. Wątróbka gęsia. Pokrój w cienkie plasterki i podsmaż razem z pokrojonymi krążkami cebuli, żółtka wymieszaj z masłem i sosem beszamelowym, dopraw solą, czarnym pieprzem i koniakiem, polej faszerowane jajka białym sosem.
Źródło: coocooking.ru
Podobał Ci się ten artykuł? Udostępnij znajomym na Facebooku: