czwartek, 7 listopada, 2024
No menu items!
Strona głównaKuchniaUlubioną przekąską na każdą uroczystość są Jajka Nadziewane. Top 20 opcji napełniania

Ulubioną przekąską na każdą uroczystość są Jajka Nadziewane. Top 20 opcji napełniania

1. Podsmaż drobno posiekaną cebulę i wymieszać z żółtkiem.

2. Twardy ser z czosnkiem, majonezem i żółtkiem.

3. Żółtko z drobno posiekanymi oliwkami lub oliwkami i majonez.

4. Ser na drobnej tarce, orzechy włoskie plus majonez i czosnek. Udekoruj połówkami orzecha.

5. Tuńczyk lub jaszczurka z oliwkami.

6. Krewetka z żółtkiem. Na wierzchu – cała gotowana krewetka.

7. Żółtko, majonez, musztarda, pikle – tarte lub w małych kawałkach.

8. Wątróbka z dorsza, smażona cebula i żółtko.

9. Szynka, zielenie, żółtko.

10. Smażone grzyby, śmietana i żółtko.

jedenaście. Śledź solony, świeże jabłko i marynowana cebula.

12. Awokado z paluszkami krabowymi i majonezem.

13. Grzyby, żółtko, przyprawy, majonez

14. Żółtko i smażona cebula.

15. Żółtko smażone na maśle cebula, grzyby (lepiej smażone np. kurki), śmietana.

16. Żółtko, smażona cebula, łosoś w oleju lub wątroba dorsza.

17. Żółtko, gotowane i smażone grzyby ( borowiki), szynka, smażona cebula i majonez.

18. Żółtko, zielony groszek lub zielona fasolka z puszki. Wytrzyj wszystko i dopraw dużą ilością przypraw.

19. Krewetki, figi, czosnek i majonez.

20. Wątróbka gęsia. Pokrój w cienkie plasterki i podsmaż razem z pokrojonymi krążkami cebuli, żółtka wymieszaj z masłem i sosem beszamelowym, dopraw solą, czarnym pieprzem i koniakiem, polej faszerowane jajka białym sosem.

Źródło: coocooking.ru

Podobał Ci się ten artykuł? Udostępnij znajomym na Facebooku:

Most Popular

Recent Comments