Home Kuchnia Ulubioną przekąską na każdą uroczystość są Jajka Nadziewane. Top 20 opcji napełniania

Ulubioną przekąską na każdą uroczystość są Jajka Nadziewane. Top 20 opcji napełniania

0
108

1. Podsmaż drobno posiekaną cebulę i wymieszać z żółtkiem.

2. Twardy ser z czosnkiem, majonezem i żółtkiem.

3. Żółtko z drobno posiekanymi oliwkami lub oliwkami i majonez.

4. Ser na drobnej tarce, orzechy włoskie plus majonez i czosnek. Udekoruj połówkami orzecha.

5. Tuńczyk lub jaszczurka z oliwkami.

6. Krewetka z żółtkiem. Na wierzchu – cała gotowana krewetka.

7. Żółtko, majonez, musztarda, pikle – tarte lub w małych kawałkach.

8. Wątróbka z dorsza, smażona cebula i żółtko.

9. Szynka, zielenie, żółtko.

10. Smażone grzyby, śmietana i żółtko.

jedenaście. Śledź solony, świeże jabłko i marynowana cebula.

12. Awokado z paluszkami krabowymi i majonezem.

13. Grzyby, żółtko, przyprawy, majonez

14. Żółtko i smażona cebula.

15. Żółtko smażone na maśle cebula, grzyby (lepiej smażone np. kurki), śmietana.

16. Żółtko, smażona cebula, łosoś w oleju lub wątroba dorsza.

17. Żółtko, gotowane i smażone grzyby ( borowiki), szynka, smażona cebula i majonez.

18. Żółtko, zielony groszek lub zielona fasolka z puszki. Wytrzyj wszystko i dopraw dużą ilością przypraw.

19. Krewetki, figi, czosnek i majonez.

20. Wątróbka gęsia. Pokrój w cienkie plasterki i podsmaż razem z pokrojonymi krążkami cebuli, żółtka wymieszaj z masłem i sosem beszamelowym, dopraw solą, czarnym pieprzem i koniakiem, polej faszerowane jajka białym sosem.

Źródło: coocooking.ru

Podobał Ci się ten artykuł? Udostępnij znajomym na Facebooku:

NO COMMENTS